VremeFuziunea dintre PMP și UNPR a produs efecte și la nivelul conducerii organizației băcăuane a Partidului Mișcarea Populară.

Astfel, printr-o decizie de ultimă oră a conducerii centrale a noului partid, deputatul Valerian Vreme a fost numit președinte al PMP Bacău, iar Constantin Scripăț, viceprimarul municipiului, este președinte executiv al organizației.

„M-am întors la proiectul politic care mi-a fost cel mai drag, Partidul Mișcarea Populară. Constantin Scripăț este un foarte bun om de administrație, cu multă experiență și rezultate. Eu zic că vom face o echipă bună, ne vom completa foarte bine. Vasile Manole, fostul președinte UNPR, rămâne în echipa de conducere a PMP Bacău. Eu mă bazez pe el, ținând cont că are o activitate managerială de succes, ceea ce demonstrează certe calități necesare în politică”, mi-a declarat Valerian Vreme.

Actualul președinte PMP Bacău a mai condus organizația județeană, de la înființare până în septembrie 2014, când s-a autosuspendat. După câteva luni s-a înscris în UNPR.