PSD-Bacau-la-Ziua-Muncii-Verzi-7Li s-a tocit militantismul, s-au îmburghezit. Acum vreo doi ani, ecologizau pâraie, vopseau poduri şi dădeau peste bot guvernanţilor de la acea dată. Acu’ au iniţiative de salon, mai pe lângă prispa casei.

Voi publica integral comunicatul de presă pe principiul: duc gloaba la târg, ca s-o fac de râs. E genial de prost conceput.

„Tineretul Social Democrat Bacau, la initiativa vicepresedintelui Codrin Costan, va sarbatori ziua de 1 Mai alaturi de deputatul Colegiului uninominal nr. 2 Bacau – Cosmin Necula.

Ziua internationala a muncii va fi marcata printr-o actiune practica de plantare (puieti de tuia, molid, tei) ce se va desfasura in parculetul din incinta Spitalului Judetean Bacau, miercuri, incepand cu ora 10:00.

“Nu vom avea mitinguri cu mici si bere, ci actiuni prin care vrem sa aratam ca suntem alaturi de oameni si ca ne pasa de mediul in care traim. Cei care doresc sa se alature demersului nostru, sunt asteptati.” – Cosmin Necula, deputat Colegiul 2.”

Mi-am propus să nu mai fac mişto de textul ăsta, însă mă abţin cu greu. Citiţi, vă rog, prima frază! E atât de bine construită încât creează o imagine demenţială.

Se mai scrie aşa prin Cuba, Coreea de Nord sau Venezuela. La noi, la „Ştefan Gheorghiu”, s-au schimbat manualele de vreo 20 de ani şi numele facultăţii. E trist că textul a fost scris de un tânăr. Ar fi făcut carieră înainte de 1989.

PS: Mă, băieţi de la PSD, vă dau un sfat gratis: angajaţi un comunicator profesionist. Să stea dracu’ la partid şi să facă texte citibile, când aveţi ceva de zis. Ştiu că e greu cu aricii ăia mari, care şi-au făcut mutaţie în buzunarele voastre, însă găsim ceva cu jumătate de normă, sau plătiţi la bucată.