Cea mai tânără organizație din interiorul PSD Bacău a sărbătorit, zilele astea, împlinirea unui anișor. Nu-mi aduc bine aminte, dar cred că are cam aceeași vârstă cu organizația de tineret de la PMP Bacău.

Au sărbătorit frumos, tovărășește. S-au bucurat împreună cu liderul lor spiritual deputatul Cosmin Necula. Au pus și poze pe feisbuc, de unde le-am luat eu.

Sigur că TSD Bacău n-a împlinit doar un an. Dar așa sunt eu, talentat la a-mi face prieteni. 🙂

Un an are noua conducere de când a fost miruită de noul patriarh Necula. Dar ce mai contează ceilalți 20 de ani de istorie a organizației, ce mai contează cine a condus în trecut organizația? Dă-i dracu’ pe toți! Nu?

tsd neculaApropo, Cosmin Necula a fost, mult timp, șăfuț pe la județeana TSD. Și pe plan național a stat binișor, președinte al Consiliului Național TSD (omologul lui Adrian Năstase, cum îi făcea plăcere să i se spună). El poate-și mai amintește câte ceva și le-ar putea povesti lupilor tineri.

Și un ultim apropo, acum vreo câțiva ani liderii TSD erau mai vizibili chiar și decât seniorii (ocupați cu binele țării, și al județului și al municipiului, bineînțeles).

Pe ăștia, sărbătoriții, nici neamurile nu le știu bine funcțiile la partid. Atât de multe acțiuni publice au organizat că Sfântul Gugle n-a avut de unde să le indexeze numele, așa că ziariștii ies din discuția asta.

3