Prima ediţie a Cupei de iarnă TNT a avut doi câştigători. La grupa mica, LPS Piatra Neamţ s-a impus în toate cele patru meciuri pe care le-a disputat fiind de departe cea mai puternică echipă la această categorie de vârstă. Pe locul al doilea s-a clasat Ceahlăul Piatra Neamţ, în timp ce FCM Bacău şi-a asigurat cea de-a treia treaptă a podiumului.

 Mult mai echilibrate au fost meciurile de la grupa mare. În finală s-au întâlnit FCM Bacău şi LPS 1 Bacău, formaţii ce au câştigat grupele preliminare. În urma unui meci echilibrat câştigătoarea s-a decis la loviturile de departajare. În cele din urmă, FCM Bacău şi-a adjudecat prima ediţie a Cupei de iarna TNT, învingătoare cu 2-1. Pe locul secund s-a clasat LPS 1 Bacău, iar locul al treilea a fost ocupat de Aerostar Bacău.

La competiţie au participat echipe din trei oraşe: Bacău (FCM, LPS1, LPS2, TNT, Aerostar), Piatra Neamţ (Ceahlăul, LPS) şi Galaţi (Oţelul, Steaua Dunării).

Materialul acesta l-am publicat (Mulţumesc , Cătălin Barzaghideanu!) în amintirea turneelor de sală de altădată, care făceau săli pline şi unde atmosfera era una greu de descris în cuvinte, iar pasiunea, dârzenia combatanţilor şi, nu în ultimul rând, valoarea jucătorilor făceau din aceste turnee adevărate spectacole.