expozitieMâine începe a III-a ediție a Expo Pescuit şi Vânătoare Bacău 2014.

Este un eveniment organizat de către SC Centrul de Afaceri şi Expoziţional Bacău SA și va dura 4 zile, până duminică, 11 mai.

Firme de profil din România și Ungaria vor prezenta o gamă diversificată de produse și servicii de cea mai înaltă calitate, oferite atât de importatori cât și de distribuitori, destinate pescuitului, vânătorii, dar și celor care doresc să facă drumeții în natură sau să achiziționeze echipamente și accesorii de înaltă calitate pentru diferite activități practice sau de uz casnic.

Piesa de rezistență a manifestării va fi expoziția de trofee vânătorești, oferită de asociații și instituții de profil, firme private sau persoane fizice.

Este cea mai mare Expoziție cu vânzare de acest profil din Moldova, fiind organizată pe pe o suprafață indoor și outdoor de peste 4000 mp.

Din categoria produselor și serviciilor destinate vânătorii veți putea cumpăra sau aprecia următoarele: arme și muniții de vânătoare, arme și muniții folosite pentru tirul sportiv, articole optice, cuțite, accesorii și diverse echipamente pentru vânătoare, confecții textile, încălțăminte, accesorii vestimentare și articole de pielărie, accesorii și hrană pentru câini de vănătoare, suveniruri și trofee de vânătoare, gastronomie cu specific vânătoresc, turism vânătoresc, reviste si literatură de specialitate cu informații privind  popularea fondurilor de vânătoare și oferte pentru vânătorii sportivi.

Categoria pescuit oferă noutăți în ce privește: undițe, lansete, ustensile și accesorii pentru pescuitul sportiv,  echipamente de camping, confecții textile, încălțăminte și accesorii vestimentare, precum și articole de pielărie, nade și momeli, tehnologii de piscicultură de agrement, informații privind popularea râurilor și lacurilor aflate la dispoziția pescuitului sportiv, reviste și literatură de specialitate.

Expoziția cu vânzare cuprinde și o zonă generoasă cu preparate culinare din carne de vânat, propuse de mai mulți producători, care sperăm că va constitui un punct de atracție important pentru orice vizitator al expoziției.

Expoziția cu vânzare oferă un bun prilej Asociațiilor de Pescuit și Vânătoare din țară, să își prezinte ofertele de servicii pasionațiilor în domeniu și constituie în același timp, pentru aceștia și expozanți o importantă platformă de reînnoire a relaţiilor existente, de fidelizare a partenerilor tradiţionali, dar şi de stabilire de noi contacte şi contracte.

Pentru a ajunge la Centrul de Afaceri și Expoziții „Mircea Cancicov”,se asigură transportul cu linia internă numărul 3, cu plecare de la  FNC, la orele 9.50, 11, 12.10, 13.20, 14.20, 15.40, 17.45 și linia externă de la Autogară spre Luizi Călugăra.