Ce stemă are în piept mârlanul din imagine?

Ce stemă are în piept mârlanul din imagine?

Steaua este şi a mârlanilor. Şi a lui MM Stoica. Steaua nu este vreun brand de lux. E doar un brand popular. Şi de lux dacă ar fi, vă amintesc că sunt mulţi mârlani cu ochelari D&G, care se urcă în Ferrari şi scuipă seminţe din decapotată.

Îmi vine să vomit când aud tot felul de mironosiţe steliste, care până ieri îl pupau în cur pe cel mai mare manager, cum spun ei că „Steaua nu e nici Gigi Becali, nici Bourceanu si in niciun caz Mihai Stoica. Steaua nu poate fi asociata cu numele lui Mihai Stoica, (…) Steaua e imaginea Romaniei. Steaua nu poate fi Mihai Stoica. „

Ba da, idioţilor şi mârlanilor, Steaua este şi Mihai Stoica. Vi l-aţi asumat prin simplul fapt că i-aţi acceptat toate mârlăniile.

Steaua e Mihai Stoica nu doar acum. Este de când a stat lângă Hagi pe aceeaşi bancă, de când i-a pus în genunchi echipa lui Lăcătuş.

Ce căuta Memeul la Skopje? Pe cine reprezenta? Pe Rapid, pe Dinamo, pe CFR Cluj, pe Barcelona?

Pe lângă marile legende ale clubului, Steaua are în istoria sa şi Memei, Gigei şi cu alţi cocalari.

Ia, băgaţi măna în buzunarele Armani să vedeţi dacă v-au mai rămas nişte seminţe de spart.

Asta vor guvizii: craci, bere, seminţe, pumni, înjurături, argou, mititei, Mitică, Gigi, MM, Vica, Naşu etc. Mai vor şi fotbal, dar dacă au spectacol la oficială, cel din teren nu mai este obligatoriu.

Dacă n-ar fi vrut, MM nu mai apărea vreodată în Ghencea, după pumnul aplicat unui suporter al echipei în timpul unui meci oficial. E unicat modial. În altă ţară ar fi fost linşat. Dar, la noi, suporterii l-au vrut.

N-a scăzut nici prezenţa în tribune şi nici ratingul la meciurile Stelei cu MM la oficială. Asta în condiţiile în care Steaua nu mai câştigase vreun trofeu de vreo 7 ani.

MM este un clovn mârlan, îmbrăcat în ţoale de firmă. Dar este mârlanul Stelei. Ca şi Gigi. Eu zic ca ăia din club să şi-l asume, să n-o mai facă pe câlugăriţele.

Asta-i Steaua, un club (şi) al mârlanilor. Şi are audienţă. Face audienţă. Este un club iubit (şi) de mârlani. Asta dă forţă Stelei.