Alături de ea încă doi-trei consilieri municipali de la PSD. Nici Adi Iordache nu se simte prea bine. Lui Stavarache i-a căşunat pe activitatea pedelistului de la HIT, sau pe HIT. Decizia aparţine acum lui Dragoş Benea, sau lui Ponta.

La şedinţa de ieri, primarul nu s-a abţinut  şi i-a atenţionat pe consilierii PSD: „aţi căzut între scaune!”. Atacul lui Stavarache are în spate o altă acţiune mai puţin ştiută. El a cerut conducerii centrale a USL, nici mai mult nici mai puţin decât capul a trei-patru aleşi social-democraţi, în frunte cu Irina Florea, pe motiv că acţionează în alianţă cu PDL. Chipurile, el ar lupta cu toate forţele pentru USL, dar PSD-ul îi încurcă planurile, deci e de vină pentru tot.

În aceeaşi ţidulă, Stavarache cere şi capul lui Adi Iordache. Şeful de la HIT e pedelist, HIT-ul e în parohia Consiliului Judeţean, care e condus de pesedistul Dragoş Benea. Rezultă că Benea îl ţine în braţe pe Iordache pedelistul. Această construcţie a apărut şi în presa locală acum nu mult timp. În consecinţă, Stavarache cere capul lui Iordache drept o dovadă de bună-credinţă din partea PSD.

Pretenţiile primarului de Bacău au fost ridicate din cu totul alt motiv decât cel clamat. Este un contraatac la o lovitură primită. Surse din PNL susţin că pe masa lui Antonescu şi Ponta a aterizat o delaţiune în care Stavarache e pârât că nu doreşte să colaboreze cu PSD şi că face eforturi pentru disrugerea USL. Mişto e că reclamaţia nu vine de la PSD, ci de la PNL.