Mircea Sprianu, candidatul Alianței România Dreaptă pentru Camera Deputaților în Colegiul 1 Bacău, a susținut ieri prima sa conferință de presă din viaţa de politician. Practic şi-a lansat oficial candidatura. Până acum avocatul băcăuan a comunicat cu presa locală doar în scris (asta dacă nu luăm în calcul cele două prezenţe la Impuls TV şi TV Bacău). Cel mai tânăr candidat, din cei 65 câţi cantidează în judeţul Bacău, a ieşit viu din prima sa confruntare cu presa locală :).

Primele impresii: are un optimism bine dozat, se descurcă binişor cu verbul (doar e avocat) şi este destul de echilibrat. Abia aştept să văd cum va reacţiona la primele atacuri din partea adversarilor. Şi-a identificat destul de bine adversarul, candidatul USL. În discursul său nici măcar n-a amintit de ceilalţi patru contracandidaţi.

Despre ce s-a discutat la conferinţa de presă voi scrie zilele astea, asta dacă nu publică înaintea mea colegii de la Impuls TV sau ceilalţi prezenţi ieri la sediul de campanie de pe Republicii, colţ cu Chimiei.