the sunZiariştii de la The Sun sunt cei mai proşti din curtea şcolii. Din 7 mii de motive. Unul ar fi că au pozat hala de lactate a lui Budeanu pe post de mall de lux. Cred că fostul marinar le-a dat bani. Dacă ăsta e „luxul în care se scaldă băcăuanii”, înseamnă că n-au furat destul. O altă poză e cu mizeria de hotel Moldova, din spate. Ce dracu au vrut să ilustreze nu pricep. Asta-i opulenţa băcăuanilor?

Idioţilor, de aia vă fură băcăuanii, de boi ce sunteţi şi incompetenţi. Alea-s vile de cardişti? Mă iau dracii. Câţi bani daţi, mă, pentru un material documentat?

Ieri, am zis că dintr-o acută criză estivală de subiecte unii colegi de-ai mei au abordat subiectul. Dar când am văzut că se insistă şi astăzi, am zis că-i vreo mare dezvăluire şi trebuie să mă informez şi io. Am luat o mare ţeapă. Am pierdut timpul cu o mare porcărie.

Cred că le-a chicat tirajul ieri. Până şi fraierii de englezoi, cu beţivele lor cu tot, s-or fi prins de făcătură. Ei au cu ce compara!

Mall-ul lui Budeanu pe lângă Harrods. 🙂 Un chici de vilă, cu gard de tablă (lateral) şi gazon înflorit (de mare fineţe), faţă de penthousele lor. Unde-i luxul? Cred c-a rămas la Londra.

Au mai trântit două poze cu cardişti de mâna a doua şi gata materialul. Slab rău!

La ce au dreptate, totuşi? La comentariul cu maşinile. Sunt, frate, rengiuri, merţane şi alte jipane de n-au în toată Londra. Însă şi aici au o problemă. Au dat poză cu Ţiriac Auto, adică maşini nevândute.

Păi, le dau eu cel puţin trei locuri în Bacău unde s-a inventat şmecheria în materie de maşini.

The Sun este un fel de Click de-al lor. Adică, mai corect, este tăticul Clicului şi Libertăţii şi Cancanului. Mama lor e prin Germania. De acolo au furat formatele marii „făcători de ziare” români. Am scris asta ca să înţelegeţi cum stă treaba în materie de „profesionalism” şi pe la noi.