wikipediaŞilăr a trecut la UDMR, RTH este „cel mai mare eveniment muzical din România”, iar oraşul Buhuşi este „practic mort dar se zbate şi este capabil de luptă”. Nu-s miştouri ieftine ci doar informaţii culese după o ocheadă trasă pe Wikipedia – enciclopedia liberă. Altădată accesat pentru rigoarea informaţiilor sale, saitul www.wikipedia.org este plin de inepţii şi informaţii eronate.

De exemplu, acum, primarul din Bălcescu Anton Şiler este trecut la UDMR. O fi plecat omul de la PDL în PSD, însă, chiar de-i catolic, eu zic că n-are curaj să se înscrie în UDMR. 🙂

Probabil că cineva a încărcat aiurea nişte date. Poate la mişto, însă, sigur nedocumentate. Astfel, am aflat că Nicolae Bălcescu se învecinează cu Livezi, însă s-a certat rău cu Luizi-Călugăra şi cu Sănduleni, de nu-i mai recunoaşte de vecini. Şi dacă vrea wikipedia ei se va învecina cu Buda şi Pesta.

Tot de la wikipedia.org am aflat, şi-l informez pe această cale şi pe Ionuţ Avram, că:

Romanian Top Hits – Music Awards este cel mai important eveniment muzical ce se desfășoară în România. Manifestarea se adreseaza publicului larg din România în vârstă de 13 – 60 ani.

Adică e un fel de Festivalul de la Mamaia, Mamaia copiilor, Cerbul de Aur, Festivalul de la Mangalia, Steaua fără nume, Floarea din grădină şi Eurovizion la un loc şi încă ceva. Na!

Dar, dacă vreţi mostră de text cretin şi pupincurist, scris de vreo analfabetă (care-şi face poze cu cartea sub braţ şi luisvutonul în cap) intraţi pe pagina dedicată oraşului Buhuşi:

Această fabrică există și astăzi, însă ea este în pragul falimentului. Aceastǎ fabricǎ este în faliment de mulți ani datoritǎ conducerii care nu a vrut sǎ o vândǎ când era încǎ profitabilǎ.

Din aceastǎ cauzǎ orașul este practic mort și toți tinerii au plecat în alte orașe sau țǎri la muncǎ. 

Orașul practic se zbate la limita dintre sărăcie și decență, arătând în ultima vreme o ușoară creștere a economiei, însă insuficientă pentru ca toți locuitorii să simtă că trăiesc într-un oraș adevărat.

Orașul încă este capabil de luptă cu sărăcia datorită unor oameni cu suflet mare care își iubesc orașul,și datorită investitorilor străini care au inchiriat spațiile fostei fabrici de postav.În prezent funcționează in oraș 18 secții de confecții dintre care jumătate sunt sub patronat italian .

Promit să dedic mai mult timp celor ce se întâmplă în orăşelul faliment.