Partea mişto e că nu-i lasă nici pe alţii. 🙂

 

Doru şi Gigi PNG

Nu-mi dau încă seama care au fost resorturile interne care au dus la împăcarea dintre Nelu Broşteanu şi trustul lui Sechelariu, însă pot bănui că fostul candidat la primăria Bacău se vrea iar jucător în viaţa politică locală, după eşecul de la locale. Nu de alta, dar vin parlamentarele. E foarte posibil să vedem o candidatură a lui Seche sub sigla prietenilor Cheptănuş şi domnu’ Dan, PPDD .

Ar fi mişto. Scena locală s-ar anima brusc. A fost prea mare apatie de la locale încoace. Sechelariu n-ar fi la prima încercare de acest gen. În 2004 a încercat cu PNG, partidul „fratelui” său de la acea dată, Gigi. Între timp, Gigi a devenit inamicul numărul doi din lume (era să scriu 1, dar greşeam pentru că Stavarache rămâne, totuşi, numărul 1 pe lista mogulului).

Nu mai ţin minte dacă a candidat la Senat sau la Camera Deputaţilor, dar parcă la Senat a fost. Acum n-ar strănuta nici la deputaţi. Mai ales dacă-i vin banii de la Gigi să aibă şi el de un pacheţel la elector, că doar cu hârtie de ziar nu vine votul.

Surse din zona „foişor” susţin că au fost contactaţi şi alţi ex-Deşteptarea pentru „întărirea oastei”. Au fost şi refuzuri. Cele mai multe, după cum se vede.

Oricum, toamna e lungă şi avem timp de numărat candidaţii. Există şi posibilitatea ca mogulul cu trust să-şi împingă un om în faţă.

Poza am luat-o tot de la Aghiuţă că mi-a fost lene să caut trei cu brăţări, că au, în albumele personale, şi Doru şi Gigi şi domnu’ Dan.