Ştiu, toţi ştiţi asta şi, mai ales, din cele mai bune surse! Nici nu vă contrazic, cum nici n-am vrut să scriu vreun rând despre necazul omului. Însă, avocata familiei şi trustul său de presă au insistat (cumva). Au trimis acelaşi comunicat de presă, care mă lămureşte buştean. L-am citit şi-l veţi citi şi dumneavoastră. Lasă loc la 1000 de speculaţii. Mai bine nu-l dădeau publicităţii. Oricum l-au dat a treia zi după scripturi.

COMUNICAT DE PRESĂ

Dumitru Sechelariu a fost internat în Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti în data de 2 februarie 2013 prin transfer de la Spitalul Clinic de Urgenţă “Prof.Dr. Nicolae Oblu” Iaşi, cu parametrii funcţiilor vitale în limite fiziologice, conştient, cooperant.

În zilele următoare a fost supus mai multor investigaţii imagistice şi de laborator în vederea stabilirii stării biologice de moment şi a planului terapeutic.

În cursul zilei de 5 februarie 2013 a fost supus unei intervenţii chirurgicale, evoluţia postoperatorie imediată fiind favorabilă.

La momentul actual pacientul este conştient, cooperant, cu parametrii funcţiilor vitale în limite şi necesită măsuri specifice de terapie intensivă.

Orice modificare în evoluţia pacientului va fi făcută publică cu acordul reprezentanţilor legali ai pacientului.

 Prin intermediul Biroului de Presă al Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti, reprezentantul pacientului Dumitru Sechelariu, avocat Nicuţa Manea-Cîţu, multumeşte, în numele familiei Sechelariu, întregului personal medical de la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti pentru sprijinul adus la îmbunătăţirea stării sale de sănătate şi, în special, echipei formate din Dr. Mălin Constantin, Dr. Barbă Nicolae, Dr. Vasilescu Mihai, Dr. Mirea Liliana, Dr. Luca-Vasiliu Irina, echipa care a procedat la efectuarea cu succes a intervenţiei chirurgicale din data de 5 februarie 2013.

6 februarie 2013                                              

Biroul de Presă

     Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti

PS: Bună poza, era să cred că e făcută la terapie intensivă :).