PandeleMadam Pandele, are – n-are treabă, se ia de familia Iohannis.

De fapt, se ia de neamțul care se vrea președinte, că madam Iohannis ar fi româncă și e bună oricum, pe principiul ”tot ce-i românesc nu piere”.

Treaba cu ”sectantul” n-a prea ținut. Cu etnia e și mai nasol, românii îi simpatizează pe nemți.

Homosexual nu-i, neveste n-a schimbat și nici n-a înmormântat, case are mai puține decât Ponta. Ce-i mai rămâne unei minți puține? Să se ia de scula nemțească.

Mă abțin cât pot să-mi păstrez un limbaj decent, însă, nu pot să n-o fac măcar doamnă încălțată. Se mai laudă că-i din Bacău. Sunt fericit că nu ne-am întâlnit pe uliță. Ea a plecat când eu încă nu mă bejenisem prin târgul ăsta.

Deci, doamno, cunosc bine o familie care a trăit câțiva ani cu teama de a nu putea avea copii. Până la urmă s-a identificat și rezolvat problema, medical, stresant, dureros, costisitor și chiar umilitor.

Măi, doamno, după toate câte a îndurat, familia respectivă nu mai are curajul să facă al doilea copil, deși sufletul le tânjește.

Și mai știu cel puțin două familii în situația familiei Iohannis. Cel puțin una ar fi votat cu Ponta. Mă îndoiesc că o va mai face.

M-am adresat proastei, deși exploatarea subiectului pare politică de partid, iar ea doar o doamnă de povară care l-a cărat în piața publică.

Textul inițial a fost modificat de doamna care a îndurat cele povestite mai sus. A zis că animalele n-au nicio vină să fie comparate cu, sau să țină loc de doamna Pandele. Ele dau lapte și fac viței frumoși.