dsvsaLa Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Bacău este conducere nouă. Au pus-o noaptea, de nu știe nimeni. Oricum, n-are mare importanță publică, de vreme ce instituția lucrează în regim de serviciu secret.

N-aș fi scris o literă, dacă nu făcea, aseară, cineva o ”glumiță”.  ”Ăștia vă schimbă directorii de lângă voi (ziariștii băcăuani n.m.) și tot nu știți. Uite, la DSV, știi cine-i director?” 

Nu mi-a venit bine deloc. Orgoliul meu profesional merita mai mult decât trânta asta.

Am luat internetul de coadă și am aflat. Într-adevăr, nu mai este Vlad Gheorghiță. Mare șef e o ea, Carmen Carleta Bodea, adjunct e Niky Vrabie.

Surse politice susțin că madam e omul UNPR-ului și de aia i-a luat fața lui Niky principalul preferat al pesedeuluin pe bază de cumnăție.

Dar astea-s bârfe politice. Nu ne băgăm, că nu ne place deloc 🙂 .

Cea mai mișto fază e că instituția asta cu efect de agheazmă are ”purtătot de cuvânt”. Da, mă, oameni buni, DSVSA Bacău are purtător de cuvânt. Cu nume, prenume și poză.

Mi-am făcut cruce cu două mâini. Da unde, cui și când poartă ăsta cuvântul? Are vreo hârtie pe care scrie ”c u v â n t” și o poartă cu el. Să-i zică cineva să nu se șteargă la gură cu ea, că-și pierde obiectul muncii.