enaselViza de România este mai valoroasă decât cea nemțească. Cert.

Un român s-a însurat cu o frumoasă extracomunitară (din Kârgâzstan). Însă, până să reușească să o aducă în fața ofițerului de stare civilă din Bacău, tânărul însurățel a trebuit să lupte puțintel și să alerge câteva mii de kilometri. Povestea e halucinantă și merită citită. 

”A fost oprită de către Poliția de Frontieră pentru că viza dată de nemți nu era bună pentru România!” este fraza șoc, ce rezumă pățania celor doi îndrăgostiți.

Întâmplător îl cunosc, pentru că-i băcăuan, pentru că face parte din Divan și, mai ales, pentru că-i băiat fain (așa zic toate referințele). Am aflat povestea de pe blogul lui, de unde și poza.

Să revin. Adică, ce-i bun pentru nemți nouă, românilor, ne miroase. Știu că așa-i legea, c-așa-i cu ”șenghenu”. Mă, fraților, faceți ceva că-i strâmbă rău.

E ca și cum hoarde de extracomunitari ar obține vize de Franța, Germania sau Olanda, însă scopul lor real ar fi să emigreze în România 🙂 🙂 🙂 .

Nu-i așa că vă vine să râdeți?

Eu zic că ofițerii de frontieră au oprit o invazie de kârghistanesze de astea în România și, astfel, au salvat multe familii neaoșe.