tvrDa! Eu tai bilete, dacă vreţi. Să trântim TVR. Da! Că are o politică editorială curvească, nici măcar mercantilă. Să-l futem pe Elvis Săftoiu. Bun şi asta, dacă a comis-o. Dar pentru ce s-a întâmplat aseară la TVR n-aş prea da cu barda, oricât de antipatic mi-ar fi personajul cu poreclă de reptilă sâsâită. În primul rând argumentul cum că Voiculescu e „nimic” acum este absolut fals. Sigur că nu mai este parlamentar, că oficial nu conduce niciun partid sau că Antenele nu sunt ale lui. Însă, de la inamicii săi politici ştim că el este tăticul USL, că PNL şi PC execută tot ce vrea Varanul şi că antenele sunt făcute după chipul şi asemănarea sa, adică băloase.

Deci turnătorul Felix este un personaj. Dar, ce personaj? Eu zic că merită din plin să fie invitat la ore de maximă audienţă la orice televiziune. Responsabilitatea revine producătorului şi moderatorului emisiunii. De ei depinde dacă personajul este periat de scame sau îi merg fulgii.

Analiza emisiunii n-o fac că n-am văzut decât două minute din ea, din simplul motiv că îmi este antipatic intervievatul. Dar îmi închipui că s-a desfăşurat pe trei teme principale: Băsescu e rău (infractor, trădător etc), el (Voiculescu) e cinstitul cinstiţilor şi USL e varianta câştigătoare (depinde pentru cine).