eurotvVictor-RomanS-a închis Euro Tv Bacău. De data asta, se pare că definitiv.

I-a curmat suferința deputatul PSD Victor Roman, ultimul patron al celui mai vechi post de televiziune băcăuan.

Ultima echipă a plecat pe la jumătatea lunii noiembrie a anului trecut, din cauza banilor. Patronul de la Adjud s-ar putea alege chiar cu niște procese pe acest motiv. Dă-le, mă, banii copiilor, că ți-au muncit cinstit și tu ai de unde!

Până la sfârșitul anului trebuia depusă la CNA documentația pentru prelungirea licenței de emisie. Din câte se pare n-a mai avut cine și nici n-a mai fost interes.

Am tot căutat formule ”artistice” de exprimare, însă realitatea-i una singură. În municipiul Bacău nu mai emite nicio televiziune locală cu licență ”pe eter”.

A rămas Realitatea, cu cele două jurnale de 10 minute, de parcă ne uităm la desenele animate cu Mihaela, la șapte fără zece.

Și, dacă-și mai face pomană, TV Kit Onești ar putea să trimită săptămânal o echipă în municipiul reședință de județ, ca să aibă impresia șefii de instituții că sunt importanță.

Am multe cuvinte care se îngrămădesc pe tastatură pentru a descrie istoria asta, însă nu cred că se merită. Parcă aș scrie pe facebook că ninge afară, când toată lumea vede asta pe geam.