Auto 2Să te dai prin oraș cu un BMW seria 6 e șmecherie. Dar să fie furat din România, cu certificate de înmatriculare, numere și serii falsificate, și să crezi că nu ți se poate întâmpla nimic se cheamă idioțenie.

Ieri, s-a terminat cu șmecheria.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au depistat, în urma investigațiilor efectuate, un bărbat de 29 de ani, din Bacău, bănuit  de furt.

Auto 3Din cercetările polițiștilor a rezultat că acesta deține un autovehicul de lux, care figura urmărit de autoritățile judiciare române ca fiind sustras de pe raza județului Constanța.

Vehiculul, identificat în municipiul Bacău, avea montate plăcuțe de înmatriculare emise de autoritățile germane, despre care s-a stabilit că au fost falsificate.

Totodată, din verificări a rezultat că seria șasiului autoturismului în cauză a fost modificată artizanal, iar certificatul de înmatriculare prezentat, emis de autoritățile din Germania, a fost de asemenea falsificat.

Polițiștii au indisponibilizat autoturismul și continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals, uz de fals și furt.