Deşteptarea are un nou redactor-şef. Transferul toamnei se numeşte Ştefan Ionescu şi vine din Paşcani. Nu voi comenta CV-ul omului, din simplul motiv că aştept să văd cum întoarce brazda în Bacău. Dacă, sub comanda sa, Deşteptarea va publica titluri ca în NewsPascani.com va fi ciuca miştourilor :). Despre el scrie aici.

Mi-a plăcut cum a fost prezentată aterizarea în Deşteptarea: Acceptarea contractului oferit de cel mai puternic trust de presă din Bacău înseamnă un pas important pe plan profesional. Serios? 

Noul redactor şef pare a fi bun la toate. Va prezenta şi jurnalul de ştiri de la TV Bacău. Mare lucru să nu se aleagă şi cu vreo emisiune.

Oricum e un pas înainte pentru Deşteptarea. În primul rând pentru că ziarul n-a mai avut unul cam de mult timp. În al doilea rând pentru că va avea un angajat dornic să se afirme, neuzat, cu elan şi, cel mai probabil, inocent. Până se va prinde că e singur. 🙂

Am o curiozitate. Cum va scrie noul redactor şef că Stavarache e ne-băcăuan? 🙂

poza e de la NewsPascani.com

Pentru paranoicii din trust: nu mi-a „pârât” nimeni ce e pe la voi prin ogradă (de data asta:)), doar am citit. Ceea ce vă urez şi vouă.