img_0363img_0370Sorin Brașoveanu, președintele Consiliului Județean Bacău, a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, că reabilitarea drumului județean 243B, Fântânele – Motoșeni, a fost realizată în proporție de 43.

Vinovată de eșecul execuției, este, conform declarației făcute de Brașoveanu, firma Roman Impex din Adjud, cea care a semnat contractul de execuție pe data de 17 septembrie 2014, contract care are stipulată ca dată de finalizare 25 septembrie, 2016.

img_0379img_0393Conform contractului încheiat între CJ, prin Direcția de Drumuri, cu firma Roman Impex, valoarea contractului de reabilitare a drumului Fântânele – Motoșeni este de peste 12,5 milioane de lei cu TVA, iar până în acest moment au fost executate lucrări în valoare de 5,5 milioane de lei cu TVA.

Curios este că atât Sorin Brașoveanu, președintele CJ, cât și deputatul Victor Roman sunt membrii de marcă ai PSD, e adevărat că unul la Bacău iar al doilea în Vrancea.

img_0375img_0357Firma din Adjud a aparținut lui Roman până la obținerea mandatului de parlamentar, după care a scăpat de ea :). Acum este administrată de o doamnă, care n-are nicio legătură cu deputatul, dar își fac concediile împreună, conform pozelor publicate de un cotidian vrâncean.