Purcoiul de bani de la CRAB, cu sau fără fondurile europene, e un motiv extrem de solid să declanșezi un război politico-mediatic în toată regula în Bacău.

Nici la buget n-a fost „focu” așa de mare.

PSD e pe punctul de a pierde conducerea companiei care se ocupă cu încasarea banilor din apă chioară de la băcăuani și urlă ca-n gură de șarpe. „Pierdem banii europeni!”

Nu pierde nimeni nimic din cauza mazilirii conducerii CRAB. Îi putem pierde din cu totul alte motive care țin doar de competența conducerii CRAB.

Primarul Viziteu de la USR a fost și de data asta reactiv în ceea ce privește comunicarea publică și a venit să le dea în cap pesediștilor cu o radiografie extrem de dură a rezultatelor CRAB.

Dacă cele prezentate de primar sunt reale, membrii CA ar trebui să zică frumos săru-mâna pentru indemnizații și să plece acasă de ieri.

N-am înțeles de ce nu a ieșit public înainte de a decide și vota „căderea” conducerii companiei să explice. Cu o jumătate de oră înainte de ședință să glăsuiască: „dragi băcăuani pesediștii ăștia care conduc CRAB sunt așa și pe dincolo”. Și băcăuanii l-ar fi crezut 100%.

De un an și 7 luni stau degeaba pe banii noștri. N-au fost în stare nici să scrie un „plan de management” dar se laudă cu un proiect de finanțare scris de firma de consultanță.

Totul va ajunge în instanța, iar judecătorii vor decide dacă procedural Viziteu a procedat corect decapitând CRAB.

Judecătorii nu vor decide asupra competenței conducerii Companiei de Apă, ci doar dacă primarul a respectat procedura trimițându-i acasă.

ps: pentru ce-i tentați să dea o altă interpretare textului decât cea normală le amintesc că tot aici au citit și despre fosta conducere CRAB.