Flyer Rave O Lution @ Club Zebra - 18.05.2013Club Zebra le propune sâmbătă băcăuanilor 12 ore de muzică de muzică electronică. Din câte se pare, oferta este greu de refuzat mai ales pentru iubitorii genului.  “Rave O Lution” este o petrecere la care vor mixa Snatt & Vix, Pavel, Kristofer, Syl şi BoyTech.

Cred că deja v-aţi prins că fac acestă postare din simplul motiv că primul care va urca la pupitru este Kristofer (Cristian Ghingheş), prietenul şi colegul meu de Divan. Pasiunea sa pentru muzica de gen nu e vreun secret, însă acum aflu că are activităţi serioase şi internaţionale în domeniu.

A debutat în 2012 cu “Katana”, primul single al proiectului progressive MKB, pe care îl alcătuieşte împreună cu Mădălin Roşioru (Bucureşti), direct în seturile DJ-ului internaţional Markus Schulz. A semnat cu High Contrast Recordings, un label foarte important la scară mondială şi va lansa în curând alte trei piese la Fraction Records, un label cunoscut din Marea Britanie.

Club Zebra tranceOrganizatorii zic, însă, că: Se anunţă a fi cel mai mare eveniment de muzică electronica din acest an, până în momentul de faţă, în Bacău.

Capul de afiş al evenimentului este duo-ul trance românesc Snatt & Vix, unul dintre puţinele nume care din ţara noastră care au reuşit să intre pe scena trance mondială. Snatt & Vix, adică Dragoş şi Bogdan, au mixat de-a lungul vremii alături de nume care nu mai au nevoie de vreo prezentare: Ferry Corsten, Tiesto, Paul van Dyk, Armin van Buuren, Markus Schulz, Sander van Doorn, Dash Berlin, Above & Beyond, Chicane, etc.

            Omul din spatele ideii “Rave O Lution” este Pavel, întotdeauna influenţat de techno experimental la un BPM înalt, care aduce în seturile sale impact după impact cu o înaltă precizie. Absolvent al Academiei Subbass Londra, unde şi-a perfecţionat tehnica de DJ şi producător alături de veteranii Phunx Soundcheck şi Graeme Lloyd. Anterior, a avut şansa de a mixa în unul dintre cele mai mari cluburi din Europa, Ministry of Sound din Londra, alături de nume ca Dash Berlin, Ben Nicky, Steve Lee, etc. În 2013, Pavel aduce o schimbare: de la Podcastul “Live In Techno” trece la noul său proiect „Rave O Lution”, unde aduce în joc Psy-Trance-ul, combinat cu techno la acelasi BPM ca înainte.

            Dacă vii la Zebra, vii acasă la Syl, spun cunoscătorii genului. Rezident în ultimii 5 ani la Club Zebra, Syl a pus muzică alături de nume imense precum Raresh, Rhadoo, NoiDoi sau Ahmed Sendil. De multe ori, acesta are cea mai dificilă misiune ca DJ, cea de om de warm-up, care încălzeşte atmosfera şi care trebuie să introducă publicul în modul de petrecere. A fost rezident la cunoscutul Club Khemia în 2004 şi a câştigat concursul Light Rhythm la Radio Deea.

Ultimul, dar nu cel din urmă DJ din line-up nostru este BoyTech, DJ şi producător ce vine de pe scena muzicii londoneze. Acesta va mixa pentru prima dată în România în cadrul Rave O Lution, urmând să dea drumul la bass spre dimineaţă pentru un after hours cu ritmuri techno şi progressive trance.

Un bilet costă 15 lei în avans şi 20 lei la intrare. Accesul se va face începând cu ora 22:00.

Programul serii:

  • 22:00 – 00:00: Kristofer
  • 00:00 – 03:00: Snatt & Vix
  • 03:00 – 06:00: Pavel
  • 06:00 – 08:00: SyL
  • 08:00 – 10:00: BoyTech