De frica lui Stavarache, liderii PSD nici nu-şi mai semnează materialele electorale. Zilele trecute m-am trezit felicitat, cu ocazia sărbătorilor pascale, de organizaţia lui Hrebenciuc. Frumos gestul, însă incomplet, depersonalizat. Simţind probabil că nu trebuie să rateze ocazia, pesediştii au decis să trimită locuitorilor municipiului urările lor de bine, mai ales că de când cu USL-ul nu prea mai există în plan local. Măcar aşa să le mai aducă aminte că fiinţează şi ei. Însă aveau o problemă. Cine semnează? Cine se expune în faţa lui Stavarache. Personajul, uşor paranoia, cel mai probabil l-ar fi taxat rapid pe semnatar, considerând că e un atac direct la poziţia de candidat al USL.

Ar mai fi riscat încă un iureş la Bucureşti şi alte pretenţii din partea primarului. Aşa că n-au riscat şi au decis să o trimită nesemnată. Nici Virgil Mândru (preşedintele municipalei), nici Viorel Hrebenciuc (preşedintele judeţenei), nici Dragoş Benea (candidatul PSD la funcţia de preşedinte al CJ) nu şi-au asumat să intre în conflict cu primarul Stavarache.

Abia pe ultima copertă apare sigla PSD şi nişte numere de telefon. Parcă ar fi eticheta tipografiei. Lipseşte codul de bare.