bucatareasaLiberalele băcăuane insistă să par misogin și eu zic că nu-s.

Mi-au trimis un comunicat de presă absolut ambiguu, în care-l înfierează cu mânie proletară pe Călin Popescu Tăriceanu. Nu-l public integral să nu râdeți prea mult (doar trei fragmente edificatoare).

”…consideră că domnul senator Călin Popescu Tăriceanu nu respectă statutul Partidului Național Liberal și încalcă deciziile luate în organele de conducere. (…)”

”Domnul Călin Popescu Tăriceanu trebuie să respecte poziția Partidului Național Liberal, discutată și hotărâtă în ședința de ieri, și nu să poarte negocieri în direcții diferite decât cele votate în Delegația Permanentă a PNL.”

Stimate doamne, vă anunț respectuos că Tăriceanu a cam demisionat din PNL, deci nu prea mai are de ce să respecte poziția PNL și statutul partidului și nici deciziile organelor de conducere.

Însă, văd, în ultimul paragraf, că știați deja despre demisia lui Tăriceanu din PNL. Și chiar îi dezaprobați ”gesturile domnului Călin Popescu Tăriceanu de a demisiona şi de a încerca o destructurare a Partidului Naţional Liberal, partid care l-a consacrat în viaţa politică.”

Păi, dacă omul nu mai este în PNL, ce rost mai au primele două citate?

Stimate doamne, m-ați supus la un supliciu inuman. Tentația de a vă trimite la cratiță este chinuitoare.

Dacă promiteți să nu mai compuneți asemenea produse de supliciu jurnalistic, precum comunicatul de astăzi, dacă promiteți că vă angajați o tânără (sau tânăr) absolventă de științe politice, comunicare publică, sau ceva similar, care să se ocupe de chestiunile la care dumneavoastră nu vă pricepeți, promit să mă abțin de la comentarii misogine!

PS: Numele primarului din Sibiu se scrie cu doi de ”n”. (Și cum să nu fii misogin?)