Știrea este că s-a mai mutat o hârtie în ceea ce se va chema autostrada Bacău-Brașov: s-a desemnat proiectantul (în urma unei complicate proceduri :)).

Peneliștii băcăuani au anunțat asta, iar liderii PSD au luat foc.

Noroc că li s-au terminat pesediștilor „proiectele”, că se îmbolnăveau de ficat dacă se mai „împăunau” liberalii cu vreunul.

E perfect adevărat și că pesediștii băcăuani i-au respectat pe liberali și nu s-au împăunat cu niciun proiect de-al lor, nici cu spitalul municipal și nici cu insula de agrement.

Noroc că străzile Ștefan cel Mare și Milcov s-au făcut pe ultima sută de metri în 2016, că am fi mers la Arena Mall și la Cora cu cizme de cauciuc.

Nici nu vreau să mă gândesc ce ar fi la gura comunicatorilor din PSD dacă liberalii ar tăia panglica la șoseaua de centură a Bacăului.

Pentru asta Umbrărescu ar trebui să rămână în grafic cu lucrările și PNL la guvernare. Tot ce-i posibil.

Partea mișto e că despre „proiectele” astea pe care se bat să-și facă imagine liderii PSD ȘI PNL eu i-am auzit prima oară vorbind pe Hrebenciuc și Stavarache, iar acum aflu că autostrada Bacău – Brașov a moșit-o un alt pesedist iar spitalul și insula sunt ale „administrației liberale”. Așa o fi, nu-i contrazic. Pe mine, alegătorul, mă interesează mai mult cine le face.