ZahariaVasile Zaharia a demisionat din funcția de viceprimar și de consilier local al orașului Buhuși într-un dens văl de mister.

Mai că mi-au dat lacrimile, când am aflat că inginerul constructor, care a inventat și construit acoperișul zburător (la spital), a lăsat orașul fără o competentă administrare.

Am citit chiar că Buhușiul a suferit o grea și irecuperabilă pierdere. Numai lucruri bune a făcut săracul vice.

Numai că totul are o explicație aproape penală, dacă nu cumva chiar penală.

O să aflăm curând, că poate n-or dormi toți inspectorii ANI și procurorii anticorupție.

Onorabilul domn Zaharia, la demisia căruia din funcția de viceturcea au curs râuri de lacrimi și cerneală este și el un alt pușcăriabil, ca orice buhușean high class.

El și soția din dotare dețin o firmă, numită Eltechim, sau cam așa ceva, administrată de doamna sa, o pricepută constructoare specialistă în amenajări interioare și exterioare didactice.

Firma a facturat Primăriei, în care onorabilul soț semna facturi, vreo 700 de milioane de lei vechi – numai în perioada septembrie-decembrie 2013, pentru lucrări de dat cu bidineaua prin școli.

Dacă mă gândesc că Zaharia-i vice de m-am plictisit eu, realizez că or mai fi fost lucrări făcute de Eltechim pe bani publici.

Cârcotașii din PSD zic că lucrările i le-a dat însuși Turcea, cel mai mare primar în viață (mai mare și decât Mazăre), ca să-și rupă gâtul.

Dar eu nu cred că poate fi așa pestriț la mațe, eu îl știu om bun cu frică de Dumnezeu, că de aia plimbă babele pe la mănăstiri. Nu?

Acum aud că președintele PSD Buhuși se vrea administrator public în aceeași Primărie. Asta pentru că nu poate sta departe de ce-i acolo. Dulce-i banul public, stors din buzunarele săracilor!

Informațiile sunt pe surse, pe mai multe surse, și cu multe documente. Așa că dacă vă vine vreo idee …

Îmi pare tare rău că n-am scris mai demult, însă niciodată nu-i prea târziu.

Poza-i din Deșteptarea.