Am scos din lista mea de feisbuc o doamnă care ţinea cu tot dinadinsul domniei sale să mă informeze ce mai debitează panaramele de la Antena3. Şi de 4-5 ori pe zi. Însă, eu am decis demult că nu mă interesează. Postul respectiv l-am scos din grila mea de programe de vreun an. La fel am făcut şi cu OTV-ul.  Îi mulţumesc pe această cale pentru grija, aproape părintească, acordată umilei mele persoane, dar o anunţ că a avut aceeaşi soartă cu idolii ei. Adică am scos-o din lista mea.

Doamna repectivă nu posta şi poze haioase, nepoţei cretini, floricele, curcubee sau chiloţi fotoşopaţi, sau comentarii idioate, aşa cum fac toţi feisbuchiştii care n-au treabă. Nici măcar nu-l înjura pe Băsescu. Ea avea treabă cu Antena 3. Parcă ar fi ştiut că nu-i suport şi făcea de-a dracu’. Ei, tot de-a dracu’, i-am dat delete.

Am scris asta pentru că e o premieră: primul „prieten” scos din lista mea (care oricum este extrem de selectivă). Cu ea m-am păcălit din cauza vârstei şi pozei. Am zis că e femeie serioasă. În realitate era doar un spam de-a lui Voiculescu.