ajf bc siglaAsociația Județeană de Fotbal Bacău a intrat în parteneriat cu o societate comercială „pentru susținerea sectorului juvenil din AJF”.

Public comunicatul de presă emis de AJF din simplul motiv că știu cât efort se depune la nivelul asociației pentru susținerea juniorilor și pentru că fotbalul băcăuan se află în etapa în care are nevoie de susținere, sub orice formă (financiară, logistică, mediatică).

Comunicat:

Asociatia Judeteana de Fotbal Bacau are placerea de a anunta semnarea unui prim parteneriat in urma caruia compania DEMECO va sustine activitatea sectorului juvenil din cadrul AJF Bacau. Acest parteneriat se intinde pe un an de zile, cu posibilitatea de a se prelungi, pentru inca doi ani.

Prin acest parteneriat, ce va fi urmat de altele, in viitorul apropiat, Asociatia Judeteana de Fotbal Bacau demonstreaza ca urmareste sa dezvolte fotbalul juvenil de la nivelul judetului Bacau.

“Ne face o deosebita placere sa avem alaturi de noi, in familia fotbalului bacauan, un partener important cu care impartasim aceleasi valori, avand o viziune comuna in ceea ce priveste dezvoltarea fotbalului juvenil. Compania DEMECO reprezinta un model pentru mediul de business, astfel ca acest parteneriat reprezinta o confirmare a faptului ca impreuna putem dezvolta fotbalul de baza”, a precizat Cristian Sava, presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Bacau.

Societatea comerciala DEMECO SRL s-a infiintat in anul 2004 si desfasoara activitati din domeniul colectarii deseurilor periculoase si nepericuloase inca din anul 2009. Printre obiectivele societatii se numara:

  • Satisfacerea cerintelor clientului prin serviciile complete de management integrat al deseurilor.
  • Calitate foarte buna pentru serviciile prestate.

Educarea si constientizarea angajatilor in directia dezvoltarii unei atitudini responsabile fata de mediul inconjurator, fata de colectarea selective a deseurilor.

PS: Pe mine compania care, nu demult, a speriat orașul Buhuși nu m-a convins că e tocmai un model, însă dacă președintele Cristi Sava zice că oamenii de acolo-s animați de bune intenții, eu merg pe mâna lui.