distinctiiSâmbătă, 14 noiembrie, începând cu ora 11.00, sala de conferințe ”New York” a Hotelului Dumbrava din Bacău a găzduit ediția 2015 a ”Galei Clubis – Tineri Antreprenori Băcăuani”, un proiect al Centrului European pentru Strategii Durabile realizat cu sprijinul logistic al EduSoft, cu sprijinul financiar al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Bacău, și cu sprijinul sponsorilor: Grafit, Agricola Internațional, Villa Borghese și AutoReparatur. La eveniment au participat atât tineri băcăuani, interesați de antreprenoriat, dar și oameni de afaceri, oficialități și specialiști.

Gala Clubis este un proiect susținut oficial de emisiunea „De Bacău”, neoficial și de acest blog. Motivul este unul simplu și l-am avut în vedere în întreaga mea activitate: promovarea inițiativelor private, cu prioritate ale tinerilor.

Data asta mi-a ieșit. Unul din cei doi asociați ai mei în proiectul „De Bacău” a fost premiat. Este vorba despre Dorin Bejenaru.

Felicitări, Dorine!

Gala Clubis a avut ca obiectiv general identificarea între tinerii băcăuani a unor modele reale de antreprenori de succes și promovarea acestor modele către tinerii băcăuani și către întreaga comunitate. În cadrul site-ului proiectului (www.clubis.ro), comunitatea a făcut propuneri de tineri băcăuani – sub 35 de ani, care dețin și conduc afaceri profitabile. Aceste propuneri au fost centralizate și afișate în site pe categorii; iar ulterior au putut fi votate de comunitate, astfel încât, la sfârșitul perioadei de votare, din cadrul fiecărei cateogrii să poată fi extrași cei mai reputați tineri antreprenori băcăuani. 

În cadrul festivității finale, de la Hotelul Dumbrava, în prima parte a întâlnirii, invitații au audiat prezentarea invitatului special, Tatiana ȘOLDEANU, care a pus în discuție relația dintre lidership și antreprenoriat, iar apoi le-au fost prezentați laureații Galei Clubis 2015. Aceștia au fost:

– Categoria Servicii de consultanță, Andrei George POPA – cu afacerea Sphera, Birou de Investiții și Consultanță SRL

– Categoria Sănătate, Andrei CAȘCAVAL – cu afacerea AndEstet Dental SRL

– Categoria Agrement și HoReCa, Eduard NUNU – cu afacerea Speed Park SRL

– Categoria Industrie, Anca BĂLAN – cu afacerea Prodcfar SRL

– Categoria Transport, Robert DUCA – cu afacerea Cph Easy Transport Copenhaga

– Categoria Imobiliare, Andrei Marian STĂNICĂ – cu afacerea Marcoty SRL

– Categoria Servicii Pirotehnice, Codrin CONDREA – cu afacerea Direct Sound SRL

– Categoria Manufacturi, Mădălina Cristina BUTUCARU – cu afacerea Mad Fors Trade SRL

– Categoria Alimentație Publică, Raluca Șerban – cu afacerea Cofetăria Lou Lou

– Categoria Turism, Alexandru Nicușor VĂSÂI – cu afacerea Atlas Trip SRL

– Categoria Webdesign, Daniel DOBOȘ – cu afacerea Doboș Antonel Daniel PFA

– Categoria Divertisment, Crina Gianina MIHĂILĂ – cu afacerea Clubul Smart SRL

– Categoria Comerț, Daniel AIOANEI – cu afacerea Jueshche SRL

Categoria Foto & Video, Dorin BEJENARU – cu afacerea Klic Media Group SRL

– Categoria Antreprenoriat Civic, Dumitru Godina – cu proiectul Little Free Library Bacău

– Trofeul Galei Clubis, Romeo Iulian TĂNASĂ – cu proiectul Academia de Dans ADAMAS

  În etapa de recepționare a propunerilor, organizatorilor lipsindu-le posibilitatea de a verifica data nașterii celor propuși, printe cei votați s-au strecurat și două povești de succes despre două doamne, Diana ACHIM și Ramona HERCIU care ”se fac vinovate” de a se fi născut mai devreme cu doar câteva săptămâni decât ar fi permis regulamentul Galei. Aceste povești de succes au fost amintite în deschiderea prezentării laureaților.

Pozele sunt atât de la mine, cât și de la organizatori. Le-am pus pe toate.

Invitat_Special_TatianaSOLDEANU (2) Festivitate_14noiembrie_2 (2) DSC_0064 (2) DSC_0061 (2) DSC_0051 (2) DSC_0045 DSC_0043 (2) 14noiembrie_Socializare_2 (2)