Asta-i poza. E de pe contul de facebook a primarului Cosmin Necula. Eu am numărat 7 Dorei (cu tot cu șeful lor, Răzvan Găină), admițând că restul de 5 lucrează, deși vreo 3 doar țin mâna pe țeavă, iar în spatele fotografului nu mai este nimeni.

Poza-i făcută după ora 9 astăzi, adică la peste 12 ore de la producerea avariei. Cu hârlețul dacă săpau și tot făceau groapa mai mare sau terminau lucrarea.

Acum, nu știu ce-i zicea directorul Găină primarului, dar bănuiesc că-i povestea că lucrarea respectivă-i un fel de accelerator de protoni sau seamănă cu o operație pe creier.

Eu sper ca primarul să se fi prins de golăneală și să se lase cu sancțiuni.

Oricum, nu i-a împiedicat nimeni și nimic pe cei de la CRAB să mențină funcționale puțurile de la Gherăiești, că nu vorbim de vreo companie subfinanțată. Din punctul ăsta de vedere CRAB-ul seamănă cu TVR-ul. Oricâți bani ai aloca, tot nu iese nimic bun.

Aș fi curios cine a băgat țeava aia în pământ, pe câți bani, când, dacă mai era în garanție etc. Nu de alta dar înfloresc țevile CRAB-ului, în fiecare vară, de zici că-s grăunțe de alea de se fac popcorn. Oleacă de căldură să fie și pac fisura, pac colierul. Ori țeava-i proastă, ori lucrarea e de mântuială.

E ora 19.00, și pe Mioriței nu-i apă.