IMG_8643Tinerii pedelişti băcăuani au plantat flori pe podul de pe strada Chimiei. Aţi mai citit şi în altă parte. Gestul e mişto. Mie chiar îmi place rău. Doar că trebuie să spunem că e puţin plagiat după fraţii noştri de la Chişinău. Nu-i nimic, podul ăla, chiar dacă nu este peste Prut, merită florile. Cum merită şi multe alte zone din municipiu. Acum l-au pocnit pe Benea. Doi metri mai încolo îi făceau o aroganţă şi lui Stavarache. La cum îl ştiu de orgolios şi ambiţios pe Corodeanu sigur i-am dat o temă de reflexie şi o idee. Sau aşa trebuia să fie doar cu Benea şi nu m-am prins eu?

Acţiunea a fost făcută sub egida “Tineri pentru Bacău”? Foarte frumos, însă, n-am înţeles cum vine asta „un grup de tineri, locuitori ai municipiului Bacău”? Păi nu trebuie să ai multă cultură politică locală să-ţi dai seama din ce partid sunt tinerii cu flori în mâni sau tânărul cu sacul de nisip (sau ce-o fi în el).

Acu’, mai am câteva întrebări. Dacă am publicat textul de mai sus sunt anti sau pro Benea, anti sau pro Stavarache, anti sau pro vreo aripă din PDL? N-aştept neapărat răspunsuri :).