PDL atacă greva USL din Parlament cu afişe în teritoriu. Campania „de informare a electoratului în legătură cu greva parlamentarilor USL”, organizată la nivel naţional, a ajuns şi în judeţul Bacău. Am pus mâna pe câteva afişe. Format A5, hârtie de calitate, culori bune, nu comentez conţinutul că iar săriţi la mine. Aştept conferiţă la USL, să contrazică mesajul acestei campanii.

Cel mai probabil în municipiul Bacău vor fi distribuite cele cu parlamentarii USL din Colegiile de deputaţi 1 şi 3, adică Tudor Chiuariu şi Ionel Palăr. Iar celelalte modele vor fi distribuite în restul Colegiilor din judeţ.

Pe una din părţi este o caricatură (destul de reuşită) cu liderii USL Crin Antonescu, Victor Ponta şi Dan Voiculescu, în ipostaze caracteristice. Aceasta este comună indiferent cine este este parlamentarul de pe partea cealaltă.

Eu am pus măna pe un Palăr. N-am reuşit să găsesc şi un Chiuariu. La schimb voi publica un Hrebenciuc (pentru că notorietatea sa în municipiul Bacău este cel puţin egală cu cea din colegiul în care a fost ales) şi un Nistor (din acelaşi motiv de notorietate, însă invers: la fel de necunoscut în colegiu ca şi în municipiul Bacău). Zic că este echitabil.

 

 

 

 

 

Personal aş face o campanie cu “Absenţi de lux din propriile Colegii”. Aştept finanţare :)!

PS: Fac scandal mare dacă-mi fură cineva ideea genială de mai sus.