Anteniştii fac şedinţe de de spiritism în grup. Îl invocă pe Marele Spirit Felix. Acesta ar trebui să le rezolve toate problemele cauzate de duhurile rele ale lui Băsescu. Cum care probleme? Nu ştiaţi că, din cauza clicii preşedintelui, Antena 3 are rating minuscul, credibilitate zero, başca “probleme tehnice dubioase”? Astea toate sunt provocate, sigur şi exclusiv, de oamenii lui Băsescu. Am citit despre emisiunea de aseară pe hotnews.ro. Eu nu pot să mă uit la Antena 3 din simplul motiv că l-am scos din grila de programe (ca şi OTV-ul). Aşa am aflat că Puterea are planuri “de eliminare a Antenei 3”.

Eu credeam că doar Voiculescu are asemenea planuri pe motiv de eficienţă politică şi financiară. Cică şi-ar fi dat seama că nu rezolvă nimic cu Mihai Gâdea, Răzvan Dumitrescu, Mircea Badea, Dana Grecu, Adrian Ursu, Oana Stancu, Alessandra Stoicescu şi Victor Ciutacu. De bază ar rămâne tot contractile cu statul lui Băsescu.

Bomboana pe colivă a fost pusă de Oana Stancu: „Nu cred că Antena 3 ar putea fi închisă pentru luni de zile, dar se închide câte-un pic, câte-un pic… În ultima perioadă suferim probleme tehnice dubioase când avem subiecte importante”. Că se închide “câte un pic” pot să cred, dar că “Puterea” ar fi la originea problemelor tehnice dubioase nu mai cred. Un director tehnic aţi întrebat? Că dacă şi ăsta o dă cu sefeuri, trebuie dat afară pentru incompetenţă.

Am tratat „vesel” subiectul de mai sus pentru că altfel nu merită. Nu înţeleg cum nişte oameni serioşi cum sunt cei enumeraţi mai sus au putut inventa aşa ceva. Teamă îmi este că s-a creat un precedent iar, mâine-poimâine, voi vedea şi în Bacău vreo doi-trei „ziarişti” tăvălindu-se pe la televizoare că vrea cineva să le închidă prăvălia.