Afis A3 2016 okAstăzi începe a IV-a ediție a târgului de nunți din Bacău – EXPO „NUNTA DE VIS”. Amănunte găsiți mai jos, în comunicatul organizatorilor.

Eu mai zic doar să nu ratați weekendul ăsta să treceți pe la Centrul de Afaceri, fie și pentru o poză cu Ionuț Iftimoaie, care va trece, sigur, măcar să vadă cum se descurcă soția sa, care-i expozant cu Atelier Maria Iftimoaie. Și pentru o poză „profi” puteți cere ajutorul celor de la Klic Media 🙂

Nunta ta, provocarea noastră!

Expo „Nunta de Vis ”, Ediția a IV-a, eveniment organizat de SC Centrul de Afaceri şi Expoziţional Bacău SA, va debuta în acest an vineri, 12 Februarie, începând cu ora 12.00. Timp de trei zile, până duminică, 14 Februarie, ora 16.00, evenimentul reunește expozanți din toate domeniile, deciși să satisfacă chiar și cele mai pretențioase gusturi ale domnișoarelor și domnilor, în cea mai importantă zi a vieții lor.

Expo „Nunta de Vis” este cea mai fastuoasă manifestare expozițională în domeniul organizării de nunți din județul Bacău, ce își propune să promoveze calitativ și cantitativ la nivel regional. Evenimentul oferă 50 de firme expozante cuprizând domeniile: ateliere și magazine de rochii de mireasă și rochii de gală, costume pentru miri și bărbați, încălțăminte de gală, organizatori nunți și evenimente, locații de nuntă, aranjamente florale, bijuterii, formații de nuntă, dj, servicii foto – video, școli de dans, cofetării, accesorii de nuntă, precum și saloane de înfrumusețare.

Anul acesta avem un invitat special, şi anume Atelier Maria Iftimoaie. De asemenea, evenimentul se bucura si de prezenţa sportivului Ionuţ Iftimoaie, care pe parcursul târgului va oferi autografe si va face poze cu fanii lui.

Evenimentul are loc la Centrul de Afaceri și Expoziții „Mircea Cancicov” Bacău, la Pavilionul Expozițional numărul 1.

Parteneri în organizare: Daisy Sara şi Amo Media Design. Expoziția se poate vizita conform următorului program: vineri începând cu ora 12.00 până la ora 18.00, sâmbătă începând cu ora 10.00 până la ora 18.00, iar duminică de la ora 10.00 până la ora 16.00.

Pentru a ajunge la eveniment, se asigură transportul cu linia internă numărul 3, cu plecare de la FNC, la orele 9.50, 11, 12.10, 13.20, 14.20, 15.40, 17.45 și linia externă de la Autogara Bacău spre Luizi Călugăra.

Informații suplimentare despre „Expo Nunta de Vis” se pot obține pe pagina web www.caebacau.ro sau pe pagina evenimentului (http://caebacau.ro/expo-nuntadevis-2016/).