5 + 1Deocamdată ne ajung degetele. Când vom ajunge să nu ne ajungă, zic, ne-am putea lăuda. Acum s-o luăm încet. „5 SI CU 1, SASE PENTRU UN AMOR” este un proiect independent care se va „desfăşura” duminică pe scena Teatrului Municipal Bacovia. E a doua oară, prima reprezentatie a fost la Muzeului de istorie „Iulian Antonescu”, în aprilie. Dacă mai vor odată, înseamnă că a fost bine.
Oricum, invitaţia e originală. Mi-a plăcut. Aşa că o public. 
Spectacolul „5 si cu 1, Sase pentru un AMOR” se va juca
Duminica, 16 iunie, orele 19.00 ,in sala mare a Teatrului Municipal Bacovia.
 
„5 si cu 1, Sase pentru un AMOR” este un proiect independent, realizat de actrita Eliza Noemi Judeu si Cvintetul „Orpheus” ( Ciprian Sicinschi-vioara1, Dan Crivat-vioara 2, Adrian Gheorghe-viola, Liviu Mera-violoncel, Ciprian Carare-contrabas).
Este un proiect sustinut numai din sponsorizari.
Fiind independent, ne permitem sa-l „calatorim” prin diverse sali, adaptadindu-l in consecinta.
Prima reprezentatie a avut loc in Sala 13 a Muzeului de istorie „Iulian Antonescu”, la 13 aprilie 2013.
 
Acum, Teatrul Bacovia ne prilejuieste intilnirea cu publicul bacauan in spatiul sau profesionist, pentru ca intr-una din zilele lunii iulie, sa-l readaptam in spatiul de la Centrul International „George Apostu”.
 
„5 si cu 1 ,Sase pentru un AMOR” este o adaptare a binecunoscutelor „Scrisori Portugheze”, scrise intr-o manastire de catre calugarita Mariana Alcoforado , catre iubitul ei, capitanul francez Noel Bouton…
Tema spectacolului:Iubirea, credinta, pasiunea.
 
„Am vrut sa adun artisti in jurul Iubirii.Am vrut sa stiti ca si in Bacau exista Iubire si Iubiri…
Nu am ales un text („Scrisorile portugheze”), DAR am ales niste ginduri, , o viata (a Marianei Alcoforado), dar am ales sa traim pret de o ora sentimentul Iubirii.
Colaborarea cu cei cinci muzicieni nu a fost o coincidenta, a fost o necesitate…nevoia artistului de a darui. Pentru ca altfel, nu se poate trai…”(Eliza Noemi Judeu)
 
„5 si cu 1, Sase pentru un AMOR” se va juca DUMINICA, 16 IUNIE, ORELE 19.00, LA TEATRUL MUNICIPAL BACOVIA.
 
Biletele se vor pune in vinzare de miercuri, 12 iunie, la Agentia Teatrului.
Pret bilet: 20 ron (sala)
                  25ron (loja)
                  10 ron pentru elevi/studenti