Noul sezon aduce modificări majore în ceea ce privește echipa TV Bacău. Mă refer la cei care apar pe sticlă, că ăia din spate sunt tot aceiași (și oricum ei n-au statut de vedete :)). A apucat Florin Popescu să scrie despre „Deșteptarea de seară”, care are acum un nou moderator, mai frumos. Trebuie să recunoașteți că Botin nu se compară cu Andreea din acest punct de vedere :). Dacă pe ea au promovat-o pe sticlă din ograda proprie, pentru postul de prezentator de știri au apelat la transferuri. Zilele trecute a apărut un tânăr, îmi pare rău, dar nu i-am reținut numele. Însă, nu va avea carieră lungă în prime time-ul Bacăului, pentru că va fi înlocuit repede.

De luni, Sînziana Filimon va fi cea care va prezenta știrile de la TV Bacău. Sînziana a fost până la începutul verii colega mea de la Impuls TV, unde era prezentatoarea și producătoarea emisiunii ”Automotor”. Activitatea din trustul lui Sechelariu nu-i este, însă, străină. Ea a mai lucrat ca reporter aici, înainte de evadarea de la Impuls TV. Sursele mele din trust susțin că Sînziana va fi și realizatoarea retrospectivei știrilor săptămânii.

Și la Radio Alfa s-a înregistrat un come back. Radu Găitan, plecat și el la începutul verii de la Impuls TV, a revenit în echipa de la trustul Deșteptarea.

Singurul segment din trust care a rămas inert este redacția ziarului. Aici nimic nu se schimbă. Era să uit. S-a schimbat tema site-ului. Cred că s-a făcut în mare grabă, pentru că au rămas multe de pus la punct. Iar, după mulți ani, editorialul a revenit pe prima pagină.