TomitaConstantin Toma. Așa zic sursele mele. În ședința de guvern de astăzi se va emite actul normativ prin care funcția vacantă de ceva vreme la Prefectura Bacău va fi, în sfârșit, ocupată.

Constantin Toma a fost consilier orășenesc trei mandate, viceprimar al Dărmăneștiului în 2008-2012, iar în alegeri a pierdut primăria la câteva zeci de voturi de două ori (2008 și în 2012)

Cică s-ar fi așteptat să se adune mai mute numiri, pentru emiterea unui singur document. Din câte știu eu ar putea fi și asta, însă, mai sigur, este că și-a băgat ninja coada.

Senatorul l-ar fi susținut pe acolitul său pentru acestă funcție și i-ar fi făcut o promisiune tăticului acestuia preocupat de construirea unei cariere politice pentru ficioraș. Și asta nu-i neapărat un lucru rău, însă a uitat să-i întrebe și pe cei de acasă, din Bacău.

Oricum, de astăzi, e legendă. Poate o să mai scriu cândva, mai detaliat, că e destul de savuros. Cert este că că senatorul nu și-a putut ține cuvântul. Eu zic că-i semn de slăbiciune. Și la un ninja profesionist asta nu-i de bine.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!