Vasile Nistor este senatorul ninja. Nu-l vede nimeni niciodată. Dă lovitura, ia mandatul, nu lasă urme, nu face zgomot şi de fapt nici nu face nimic. Este senator într-un colegiu din care fac parte municipiile Oneşti şi Moineşti dar şi oraşele Comăneşti sau Dărmăneşti. Fac pariu că nimeni nu ştie care-i adresa cabinetului său parlamentar sau unde l-a avut în mandatul trecut.

În prima parte a primul mandat (când era la PDL) avea unul undeva în Oneşti, însă era împreună cu Valerian Vreme, cred că mai avea unul şi cu Gherasim prin Moineşti.

După plecarea la PC nu mai ştie nimeni nimic. Acum a luat al doilea mandat, în acelaşi colegiu, dar sub sigla USL. Aşa că ar trebui să aibă un birou împreună cu Pitu Avram (colegul său de partid), sau cu deputatul liberal Palăr. Sau nu.

Deşi e băcăuan 100%, având domiciliul în Bacău, Nistor nu este nici măcar membru al vreunei organizaţiei băcăuane a PC. Nu face parte nici din conducerea acestei organizaţii.

N-are niciun angajat, niciun consilier, nicio secretară, din Oneşti sau din altă localitate din colegiu.

Gurile rele zic că îl mai leagă totuşi ceva de Bacău: un anume domn’ Costică Lopată, care, mai nou, are pretenţii de jucător politic.