bscap0002Dacă tot i s-a prelungit perioada de ședere la adresa str. General Ştefan Guşe nr. 3, ar fi interesante câteva amănunte despre noua locație a primarului suspendat și ce se mai întâmplă pe acolo.

Veștile mele sunt pe surse, iar sursele din zona cu zăbrele sunt puțin deficitare la anumite capitole. Totuși, informațiile sunt oarecum logice, așa că am decis să le scriu.

Astfel, spun sursele mele că Stavarache, Goian și Cenușă stau în celule (camere) diferite.

Asta pentru a anula întrebarea idioată pe care am auzit-o zilele trecute: de ce i-au ”legat” că au plecat acasă cu aceeași mașină, dacă ”înăuntru” stau împreună? Deci, nu stau grămadă.

Când nu este ”pe infirmerie” (ca astăzi, de exemplu), Stavarache ar sta în cameră cu polițiștii rutieriști de la Onești arestați pentru luare de șpagă (ei oricum ar avea un regim special).

Partea mai savuroasă despre primarul Bacăului am lăsat-o la sfârșit.

Cică și-ar fi schimbat drastic look-ul, de vreo două săptămâni, chiar trei. Surse apropiate hair stylist-uli care i-a aranjat freza susțin că Stavarache a ales modelul ”Prison Break”.

Acesta pare să fie cauza pentru care angajații Ministerului de Interne s-au făcut scut în fața primarului suspendat pentru a nu fi văzut de presă?

Oricum, după 28 august ședințele de judecată devin publice și n-ar mai fi niciun secret.