PSD a fost exorcizat. L-au scos pe Geoană din el. N-am înţeles de ce abia astăzi a devenit nociv pentru partid şi nu acum trei luni, acum un an sau când a pierdut alegerile. Să vă spun drept, nici măcar nu mă interesează. Însă, Ponta n-are nicio logică (seamănă al dracu’ de tare cu un ziarist băcăuan).

Nu este nociv Adrian Năstase cu ouăle sale rămase nenumărate, mătuşile şi trofeele calităţii. El e un fel de sfântul Gheorghe în luptă cu balaurul PDL care vrea răul ţării, al PSD şi al lui personal.

Nici Robert Negoiţă, cel cu dosarele “sex cu fotomodele” şi “TVA imobiliar” n-are vreo problemă în partid. El e un fel de sfântul Nicolae care dă bani fetelor sărace ca să se poată mărita. La fel ca Năstase, derutatul e un vajnic luptător cu fiscul pedelist care vrea să-i impoziteze profitul (Nesimţiţii! Ce el e vreun sărac cu salariu impozabil?)

Era să-l uit pe conul Voicu, Cătălin Voicu. Senatorul arestat pentru grave fapte de corupţie. Şi ăsta e un fel de sfânt al închisorilor.

Nici în Bacău n-am auzit ca Iacobov condamnatul să aibă vreo problemă cu partidul. Din contra, Hrebenciuc tocmai i-a luat partea în ultima conferinţă de presă. Nici fostul primar din Moineşti, Ailincăi (proaspăt condamnat definitiv) nu am văzut să fie alungat cu pietre. Nici Sechelariu nu cred că ar fi fost exmatriculat dacă n-ar fi plecat singur la PNG.

Ăştia toţi nu aduc deficit de imagine partidului?… Serios? Lasă că vă lămuriţi la alegeri: mai pune unul ca Romică douăj de panouri cu umbre şi vă mai bagă 4 ani în opoziţie.

Eu chiar cred că Geoană nu-i vreun sfânt. A făcut el ceva. Dar ar putea Victor Ponta să spună public ce. Ca asta cu „agenda proprie” e ca staniolul la ciocolata marmotelor.