alegeriNecula e deja cu colţii în dosul lui Stavarache. După ce s-au iubit maximum în noiembrie 2012 şi vreo două luni după, mai mult Necula pe primar, dar şi viceversa, acu deputatul zice altceva.

„Îmi propun să aduc organizaţia Bacău a partidului, în anul 2016, în postura de câştigătoare a alegerilor locale din municipiu, fapt ce ar constitui o premieră în istoria democratică a Bacăului. Pentru aceasta mi-am propus să coagulez forţele social-democrate tinere celor cu experienţă pentru elaborarea şi punerea în practică a unui program politic în care voi da liber iniţiativei, dar şi responsabilităţii, acestea urmând să se constituie în atuuri pe care le doresc şi le voi stimula, indiferent de poziţia socială ori politică a membrilor de partid”, a declarat, sâmbătă, Cosmin Necula. Nu mie, altora.

Dar această declaraţie a apărut prin toată presa centrală, aşa că am luat-o şi eu de bună.

Dacă am înţeles eu greşit îmi cer scuze, dar „postura de câştigătoare a alegerilor locale la municipiu” pentru mine însemnă ce am zis în titlu. O lămurim mâne că s-a anunţat o conferinţă de presă la care sunt invitat, nu ca sâmbătă.

Până atunci fac ordine şi în arhiva din campanie, cu declaraţiile de dragoste. 🙂

Poza lui Ovidiu Pauliuc e destul de bună, dar putea să rupă şi el crengile şi s-o centreze puţin. 🙂