NeculaEu n-am fost, că nu m-a chemat nimeni. Dar, e mai bine că eu sunt gingaş şi lăcrimez repede. N-aş fi suportat o asemenea presiune.

Aud că alegerile de municipala PSD au fost cu uşile închise pentru cei neafiliaţi. Deh, domnul deputat Necula e niţel mai şmecher decât un biet preşedinte de Consiliu Judeţean cum e Benea. La alegerea  impunerea acestuia ca preşedinte presa a fost invitată şi binişor primită, cu limită de timp ce-i drept, dar fără discriminare.

Asta în condiţiile în care Dragoş Benea s-a impus în urma unei lupte directe cu deputatul Vlase. Că acesta din urmă n-a mai candidat e doar problema lui (ceva explicaţii ar fi putut oferi presei, totuşi), altfel imaginea rămasă pe retină este una clară: Benea a încheiat cursa în fotoliul de preşedinte.

La simulacrul de alegeri de vineri, Cosmin Necula a vrut să fie inscăunat în linişte. Să fie sănătos! Funcţia te transformă, să-i zicem „te şmechereşte”.

Despre subiect şi despre ciotul de comunicat de presă a scris gingaş Kaysha. Eu doar am numărat. Din 20 ştiu doar vreo 7-8, cu tot cu noile achiziţii, Anca Sereș şi Cristian Ghingheș.

Apropo de ultimii doi, este ilogic să-ţi aduci doi oameni din partea cealaltă a baricadei şi tu să te comporţi de maniera asta. Înseamnă că ori nu-i asculţi, ori nu-i bagi în seamă şi i-ai adus doar ca pe nişte trofee, sau ca pe căţeluşii care dau din cap în spatele daciei 1310.  

Efectul lui „60%” se manifestă mai violent la tinerii politicieni, decât la cotoarbe.