flvw refereeȘi e de bine 🙂 .

În perioada 30 martie – 03 aprilie 2016, o echipa de arbitri tineri din Germania va veni la Bacău pentru a oficia jocuri în cadrul campionatelor județene rezervate juniorilor și seniorilor din județul nostru.

Ei vor veni însoțiți de un instructor de arbitri din cadrul Federației Regionale de Fotbal din Westfalia.

“Acesta este doar începutul parteneriatului cu prietenii noștri din cadrul Federației Regionale de Fotbal din Westfalia. Cu siguranță că în acest an, o brigadă de arbitri din Bacău va pleca în Germania să oficieze meciuri în cadrul competițiilor de acolo, iar pe viitor, această colaborare se va adresa antrenorilor, echipelor de juniori dar și fotbalului feminin. În plus, împreună cu Academia Europeană de Sport din Westfalen, vom încerca să accesăm și fonduri europene pentru dezvoltarea activității fotbalistice de la nivelul județului Bacău”, a declarat Cristian Sava, președinte AJF Bacău.

“Toți cei trei arbitri care vor veni într-un schimb de experiență la Bacău sunt tineri și foarte buni. Unul dintre aceștia activează deja la nivelul Ligii a 3-a din Germania”, a precizat Oliver Topp, instructor de arbitri în cadrul FLVW.

În poză apare tânărul arbitru Florian Exner (în centru), alături de experimentatul Oliver Topp (în dreapta imaginii).

 

Ăștia nu știu să fluiere decât nemțește. Sper să nu-i urce pe garduri vreo galerie mai pătimașă, obișnuită cu +10% 🙂