033-720x480Saitul pesediştilor băcăuani reflectă extrem de corect şi echilibrat activitatea politică a organizaţiei căreia îi poartă numele.

Alţii sunt subiectivi, rău-intenţionaţi, chiar băsişti pe alocuri.

Iată cum s-a relatat ultima ispravă de partid pe blogul unui pesedist (pentru că n-are cum să fie chiar saitul organizaţiei băcăuane): 

Printre cei care au participat la competiția caritabilă de înot (Swimathon) se numără Cosmin Necula, deputat și președinte al Organizației Municipale PSD Bacău, dar și Sorin Brașoveanu, director general lal Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului și secretar general PSD Bacău.

Aplauze! Foarte adevărat, iar aplauzele sunt meritate pentru cei doi participanţi şi ironice pentru autor.

În poza care ilustrează materialul nu apare Braşoveanu (că era în altă echipă decât cea a deputatului), ci Alin Năstasă, un alt lider al organizaţiei, chiar dacă mai mult informal în ultima perioadă.

Am impresia că autorul ar fi vrut ca şeful de la Protecţia Consumatorului să rămână în bazinul olimpic să facă pluta pe burtă. A scăpat ocazia :).

Poza-i cea cu pricina.

Conform aceluiaşi blog de pesedist rănit, nici Vlase nu e vicepreşedintele Adunarii Parlamentare a NATO, dar Ilişanu este vice în organizaţia de tineret condusă de lăutar. Este. Am greştit.

Iar pesedistul nu e rănit 🙂 Doar a scris pe neve.