mute 1 Mute 2PSD-ul a reușit să nu organizeze nicio conferință de presă pe tot parcursul campaniei, n-a dat nicio declarație de presă, niciun comunicat, niciun drept la replică. Practic, n-a comunicat decât pe canalele interne de partid.

În Bacău le-a ieșit de-un 46%.

Așa că orice comentariu negativ pare doar o frustrare personală.

Nici când a fost Ponta în Bacău, nu s-a organizat nimic. Ce-i drept i-au lăsat pe ziariști să hălăduie prin sală cât au vrut și pe unde au vrut.

Am început cu PSD că el e cel mai mare, însă muții muților au fost la PER. Lăsând la o parte că n-au existat mediatic întreaga perioadă de campanie, cei de la PER au ratat și marea lansare de candidați, cu vedete pop-rock și politice, Radu Moraru (Nașul), VH2, Ana Lesko etc.

Mediatizarea a fost zero. Au știut doar ei între ei, de parcă au făcut ceva rușinos. Asta nu că n-ar fi vrut ”mogulii” din presa locală, aserviți nu-ș căror interese, ci pentru că presa n-a fost invitată, pur și simplu. Să fie sănătoși!

La 2,3% dacă aș mai comenta suplimentar s-ar numi ”risipirea muniției”.

Nici PNL-iștii n-au dat pe-afară de comunicare. O singură conferință de presă, când a venit Crin Antonescu.

Însă, aici, când Messi are entorsă de la uitat în spate, restul echipei e de 15%, Dodel, Gigel, Dorel și alți Muți.

Forța Civică a gafat impardonabil când a venit MRU în Bacău. Fostul premier, la acea oră chiar prezidențiabil, a fost plimbat într-o cruntă obscuritate prin piață. Parcă ar fi fost ilegaliști. Situația este explicabilă doar prin lipsa de experiență politică a liderilor județeni. Nici la ei nu s-a auzit de comunicare. Rezultat: 2,9%.

Sigur că e treaba lor cum se organizează, însă parcă-i și aud: ”pe cine să chemăm? Ăia-s ai lui Romică, ăia-s ai pedeleului, ăia-s ai nu știu cui …!”

Da, mă deștepților, pe ăia, că altfel nu existați, politic.