Poate nu aţi observat, însă, de la începerea campaniei electorale m-am autosuspendat din funcţia de blogăr. O decizie apreciată de unii, neinteresantă pentru alţii, corectă din punctul meu de vedere, atâta timp cât am fost implicat în simulacrul de exerciţiu democratic numit campanie electorală. Nu încercaţi să ghiciţi de care parte am fost, că nu vă iese şi nici nu voi publica vreun comentariu cu această temă.

Deci, de pe 11 mai până pe 11 iunie am beneficiat de statutul de „autosuspendat”. De pe 12 iunie până astăzi s-a chemat „concediu” sau „lene” sau „nu mai am nicio scuză”.

Partea mişto este că n-am pierdut mare lucru. În Bacău lucrurile sunt aproape la fel. S-au schimbat un viceprimar (Şuştac în locul Mironeascăi), un vicepreşedinte de Consiliu Judeţean (Coşa a fost înlocuită de Năstase), şi inspectorul general de la învăţământ a demisionat pe motiv de candidatură. PDL a pierdut câţiva primari şi ceva consilieri locali şi judeţeni. Cred că i-a câştigat PNL-ul (s-ar putea să greşesc). De altfel, PNL este câştigătorul alegerilor locale din acest an în judeţul Bacău. O altă noutate este că au mai apărut doi jucători în „piaţă”: PER şi PP-DD.