IMG_20140327_155532Am cotrobăit prin telefonul firmei și am găsit niște poze mai curioase.

Prima demonstrează, fără drept de tăgadă, că jandarmii sunt patrioți. Ei au atașat cu mândrie unui Nissan Terano husa roții de rezervă de la un ARO.

Cândva mândria republicii, ARO nu astăzi decât cea mai moartă marcă de mașină din lume, mai moartă și decât Trabantul și Wartburgul la un loc.

Dacă îi mai pictau și tricolorul, trăgeam pe dreapta și mă ridicam în picioare. Așa cu steagul UE, n-am avut nicio emoție patrioată.

IMG_20140324_163556 (1)Poza a doua vrea să demonstreze că la Unitatea de Primiri Urgențe Bacău se rupe norma. M-am emoționat evident, 6 salvări împreună nu țin minte să fi văzut vreodată, nici când mai treceam pe la garajul Ambulanței Bacău. Când numărați, țineți cont că pe rampă sunt două salvări, una abia a venit, iar a doua (cea care se vede cel mai puțin) coboară.

IMG_20140322_160808A treia mașinărie, că nu-i pot zice mașină, e una de aia care rade asfaltul pe Mioriței. Făcuse buba și a stat un weekend, ăla trecut, ”la servisat”.

Mă speriasem rău că nu se vor încheia lucrările la timp. M-am înșelat, pentru că n-am avut încredere în priceperea și puterea de improvizație a mecanicilor români și nici în cheia franceză.