Probabil că și voi vă treziți băgați în tot felul de grupuri. Unele, foarte puține, sunt chiar interesante. Altele, cele mai multe, sunt niște concepte idioate, dar absolut idioate. Nu vreau să vorbesc de cele interesante, pentru că și astea-s de mai multe feluri. Despre celelalte vreau să zic câteva vorbe. De fapt, vorbele sunt despre cei care le fac. Până acum, dacă nu îmi convenea, doar părăseam grupul. De câteva săptămâni am zis că nu mai părăsesc nimic, să văd ce se adună. Rezultatul parțial e în poză.

Ce să zic de grupul „Telecomenzi tv” sau „Reparatii Masini de Spalat” ?  Că le-au făcut niște profesioniști? Daaaaaa! Eu însumi cunosc unul care e în stare să facă grupul „Biluțe din nas, făcute de șoferi la semafoare „ și să susțină public oportunitatea și eficiența unui asemenea grup pentru dilării auto. Poate dă Domnul și nu citește blogul ăsta că-i vin idei, sau mă reclamă la Protecția Consumatorului (că are pile acolo :)).

Recordul îl deține însă un spamer din Onești care m-a chinuit rău cu grupurile lui, m-a băgat în atâtea încât, acum, pot să-l bag și eu undeva, fără nicio remușcare, și să-i transmit strămoșescul „Tratament plăcut!” (atunci cât îl vor prinde).