Crin e bărbat. I-a văzut pe Traian şi pe Emil în dificultate şi le-a sărit în ajutor. A colorat imediat manifestaţiile antiprezidenţiale în culoarea USL şi i-a băgat părul în ochi lui Arafat. Să vedem ce le face ultraşilor. Că ăştia nu se compromit din convingere politică.

Cum altfel aş putea interpreta declaraţia de aseară al liderului liberal? A vrut să tragă foloase necuvenite din disperarea oamenilor şi va eşua lamentabil. Forţa manifestaţiilor de vineri, sâmbătă şi duminică era dată tocmai de neimplicarea politicului, deşi pe alocuri mai răzbătea miros de opoziţie parlamentară. De ce i-a fost frică lui Traian a scăpat. Cu ăştia pe care-i reprezintă Crin a mai câştigat. Chemarea antonesciană va fâsâi mişcarea de protest.

Se aude că uslaşii băcăuani visează că partidele le vor pune la dispoziţie autocare să se manifeste la Bucale. Nu la mall, ci la Universitate în piaţă. S-au jurat că-s mai buni ca ăia de i-aţi văzut aseară. Unde mai pui că ştiu bine de tot şi pinguinul. L-au tot exersat de la ultima deplasare. Se vorbeşte că nu trebuie nici să-şi ia pacheţel de acasă. Deocamdată au fost trimişi în faţa Prefecturii să se încălzească. Nu de alta dar nu te poţi duce la Bucureşti fără antrenament.