Prezentat la Salonul de la Frankfurt în septembrie 2017, noul Duster vă stă acum la dispoziție la showroom-urile Dedeman Automobile din Bacău și Onești.

În perioada 8-10 decembrie, concesionarul băcăuan organizeză zilele Porţilor Deschise „Descoperă noua Dacia Duster” cu următorul program: vineri și sâmbătă, între orele 09.00 și 19.00, precum și duminică de la 09.00 la 15.00.

SUV-ul Dacia afișează un design atrăgător și inedit. Confortabil și cu un comportament performant în off-road, mașia poate fi comandată la un preț începând de la 12 350 Euro TVA inclus.

La exterior, noul Duster se prezintă cu un design 100 % nou, care exprimă robustețe.

Interiorul, complet nou, este confortabil și ergonomic.

Calitatea percepută înregistrează la rândul ei un progres vizibil. Dotat cu sisteme de asistență la condus și cu echipamente noi, Noul Duster se afirmă ca un SUV veritabil, polivalent și confortabil.

Noul Duster este echipat cu o gamă de motoare care beneficiază de expertiza Grupului Renault și al căror preț este în continuare la fel de accesibil.

  • În materie de motorizări de benzină sunt disponibile propulsoarele SCe 115 (pentru versiunile  4X2 și 4X4)  și TCe 125 (atât pentru versiunea 4X2 cât și pentru cea 4X4) asociate cu o cutie de viteze manuală.

În ceea ce privește oferta Diesel, modelul este disponibil cu motorul dCi 90 în cazul versiunii 4X2 și cu dCi 110 pentru versiunile 4X2 și 4X4 cuplate cu cutia de viteze manuală. Motorul dCi 110 (în cazul versiunii 4X2) poate fi asociat cu transmisia automată cu dublu ambreiaj EDC.

  • mai multe amănunte tehnice puteți găsi aici.